Tex mex kanapasta ylijääneestä tacokastikkeesta

Tex mex kanapastaa ja uuniparsakaalia.

Minulla sattui olemaan tacokastiketta jääkaapissa noin puoli purkkia. Sitä oli käytetty 9 päivää aiemmin jauhelihatortilloihin. Tacokastike säilyy purkin tekstin mukaan avaamisen jälkeen 1-2 viikkoa jääkaapissa, joten päätin käyttää sen pois. Kokeilin tehdä ylijääneistä tacokastikkeista tällä kertaa texmex-kanapastan. Ruskistin 250 g maustamattomia broilerin fileesuikaleita 3 ruokalusikallisessa öljyä ja maustoin ½ teelusikallisella suolaa. Lisäsin tacokastikkeet, eli noin puoli purkkia Santa Maria Hot Taco Sauce -nimistä tacokastiketta ja annoin hautua pastan valmistamisen ajan. Sekoitin lopussa mukaan 1 tl sokeria ja kypsät valutetut pastat, joiden kuivapaino oli 250 g. Tuli mausteisen makuista. Viimeiseksi silaukseksi lisäisin seuraavalla kerralla mukaan myös jotain makujen pehmentäjää, kuten kermaa, koskenlaskijaa tai guacamolea. Tämän lisäkkeenä söin uuniparsakaalia.

Vastaa