Paistettu raketti spagetti eilisestä tähteeksi jääneestä raketti spagetista makkaran ja kasvisten kanssa

Eilen söimme rakettispagettia lihamurekkeen kanssa: https://ruokaideat.com/2019/11/21/lihamureketta-pakkasesta-rakettispagettia-ja-raakana-paistetut-juurekset/

Eiliseltä jäi tähteeksi raketti spagettia:

Tähteeksi jäänyt raketti spagetti.

Raketti spagetin jämistä pyöräytin sitten tällaisen nopean, maukkaan ja yksinkertaisen pannuruoan. Pilkoin nahistuneen suippopaprikan, yhden ison porkkanan ja yhden makkaran, joka majaili pakastimessa yksinäisenä. (Minulla on siis tapana säilyttää aina pakastimessa makkaroita ja nakkeja, joita otan sieltä irti sen verran kuin kerralla tarvitsen ilman tarvetta käyttää koko pakettia lyhyen ajan sisällä. ) Paistoin kaiken pannulla voissa, ja lisäsin vähän suolaa. Omaan annokseeni saksin vielä tuoretta ruohosipulia, jota sattui olemaan. Kaikessa yksinkertaisuudessaan ruoka oli nyt todella hyvää, eikä sen tekeminen jää viimeiseksi kerraksi.

Paistettu raketti spagetti makkaran ja kasvisten kanssa

n. 200 g keitettyä kylmää raketti spagettia

1 makkara

1 suippopaprika

1 iso porkkana

voita paistamiseen

suolaa

Tarjoiluun: tuoretta ruohosipulia

Pilko paprika. Kuori porkkana, ja leikkaa se niin ohuiksi viipaleiksi kuin pystyt. Paista paprikat ja porkkanat pannulla kypsiksi. Sillä aikaa pilko makkara kuutioiksi.

Kun kasvikset ovat kypsiä tai melkein kypsiä, lisää makkarakuutiot. Paista niihin vähän väriä. Lisää pannulle kypsä kylmä raketti spagetti (ja tarvittaessa lisää voita). Paista silloin tällöin sekoittaen, kunnes spagetit ovat lämmenneet. Mausta suolalla (ja halutessa muilla mausteilla). Tarjoa heti. Annoksen päälle sopii hyvin tuore ruohosipuli, mutta varmasti sopisi moni muukin tuore yrtti.

Saman ruuan muuten voisi tehdä myös pitkästä tähteeksi jääneestä spagetista. Silloin pilkkoisin kypsän spagetin veitsellä leikkuulaudalla ennen pannulle lisäämistä. Yhtä lailla paistaa voi mitä tahansa tähteeksi jäänyttä pastaa.

Tähteeksi jääneiden spagetin, makaronin ja muun pastan hyödyntämisestä olen aiemmin kirjoittanut postauksen Ruokaa tähteistä: ylijäänyt spagetti, makaroni ja muu pasta.

Vastaa