Päivälliseksi nakki-makaronilaatikkoa pakkasesta

Eilen päivälliseksi lämmitin mikrossa pakastimesta nakki-makaronilaatikkoa, jonka olin tehnyt näköjään reilu kuukausi sitten: https://ruokaideat.com/2019/05/19/nakki-makaronilaatikkoa-ja-kurkkuviipaleita/

Tähän nakki-makaronilaatikon käytin silloin tähteeksijääneet uunijuurekset, joka silloin tuoreeltaan ensimaistamiseltaan maistui isolta virheeltä, mutta nyt reilua kuukautta myöhemmin se maistui enää vain pieneltä virheeltä. Lantun maku tässä edelleen oli huomattavissa, enkä sitä siihen kaipaisi, mutta kivasti se nyt silti tähän nälkään kelpasi. En aio enää toiste laittaa lanttua makaronilaatikkoon, mutta kylläpä tämäkin satsi silti vielä pakkasesta tulee nälkään syödyksi. Muuten hyvä makaronilaatikko ja nakit sopivat siihen oikein hyvin, mutta jatkossa pidän ehdottomasti lantut erossa makaronilaatikosta.

Tällä kertaa oli myös lapsiltajääneitä porkkanatikkuja, joten söin nekin tämän kanssa.

Vastaa