Varhaisperunoita, persilja-voikastiketta, marinoitua punasipulia ja naudan entrecotepihvi

Mieheni paistoi tänään naudan entrecotepihvejä. Keitin siihen kaveriksi varhaisperunoita, ja tekaisin persilja-voikastikkeen (eli siis vain voisulaa johon sekoitettu persiljaa) pihalta haetusta persiljasta. Lisäksi kokeilin tähän nyt marinoitua punasipulia, jonka tein eilen: https://ruokaideat.com/2019/07/08/savusiikaleipa-pikamarinoidulla-punasipulilla/

Marinoitu punasipuli oli tässä kombinaatiossa minun makuuni liian etikkainen, mutta meni alas kuitenkin. En tiedä, oliko etikkaisuus voimistunut yön aikana marinoituessa, vai oliko se eilinen majoneesinen voileipä vain sellainen, että siinä etikkaisuus ei haitannut. Joka tapauksessa, tällaisena lisäkkeenä en taida näitä punasipuleja syödä toiste. Varmaan loput maistuisi hyvin jonkinlaisessa täytetyssä voileivässä.

Vastaa