Halpoja ja nopeita ruokia yhdelle – alle 5 minuutissa alle eurolla

Kirjoitin aiemmin postauksen Halpaa ja nopeaa ruokaa – 0.09-1 eurolla per annos 0-30 minuutissa. Tähän kirjoitukseen poimin siitä ne ruoat, joista on helppo, halpa ja nopea tehdä vain yksi annos. Listassa on helppoa, halpaa ja nopeaa ruokaa esimerkiksi yksin asuvalle, sinkulle tai opiskelijalle. Kaikki tämän listan ruuista saa syöntikuntoon alle viidessä minuutissa, sillä näissä hyödynnetään kaupasta saatavia valmisruokia ja puolivalmisteita. Hinnat ovat välillä 0.25-1 euroa per annos. Hinnat on laskettu foodie.fi-sivuston tammikuun 2020 hintojen perusteella. Avatuista kylmäsäilytystä vaativista pakkauksista voi tarvittaessa pakastaa loput. Lyhenteet: G = gluteeniton, M = maidoton, VE = vegaaninen, KR = kasvisruoka, M = kananmunaton.

Ruoanlaitto yhdelle on nopeaa myös, jos on tähteitä. Alla linkkejä edullisiin ruokiin, joita on helppo tehdä nopeasti yhden hengen annos tähteistä.

Vastaa