Perunamuusi Café-maitoon

Café-maitoon tehtyä perunamuusia, ruskeaa kastiketta, lihapullia, hapankaalia ja pakasteherneitä.

Toissapäivältä jäi lihapullia ja ruskeaa kastiketta. Niiden lisukkeeksi halusin nyt tehdä perunamuusin. Tuoretta maitoa minulla ei nyt ollut, joten käytin hävikkiruoan verkkokaupasta tilaamaani Café-maitoa, josta kerroin myös edellisessä kaurapuuropostauksessani. Osoittautui, että Café-maito toimii perunamuusissa hyvin. Se tekee perunamuusista vähän makeamman, mutta minusta se vain sopii siihen. Perunamuusin tekeminen Café-maitoon onnistui samalla tavalla kuin perunamuusi tavalliseen maitoon, paitsi perunat kypsensin tällä kertaa mikrossa.

Katso myös:

Nopea perunamuusi yhdelle mikrossa kypsennetyistä perunoista

Mikrossa kypsennetyt perunat, voisulakastike, nyhtöpossu ja appelsiinisalaatti

Vastaa