Kana-riisilaatikkoa pakkasesta ja tuoretta basilikaa

Tästäkin tuli näköjään sellainen päivä, ettei oikein napannut kokata, ja pakastimen antimet kelpasivat. Lämmitin mikrossa kaikille annokset kana-riisilaatikkoa, jonka olin tehnyt ja pakastanut milloin lie. Kirjoitin tarkemman reseptin tänne silloin, kun viimeksi samaa ruokaa pakkasesta mikrottelin: https://ruokaideat.com/2019/05/31/kana-riisilaatikkoa-ja-kurkkuviipaleita/

Huomasin nyt pöydällä unohtuneen tuoreen basilikan, josta oli osa syöty ja osa alkanut nuupahtaa. Teki sitten mieli nyt syödä sitä tuoreehkoa basilikaa tämän kana-riisilaatikon kanssa. Maistui hyvin, haluan toistekin. Lapseni, joka söi tätä kana-riisilaatikkoa ilman basilikaa päällä, sanoi: “näyttää peukku alaspäin, maistuu peukku ylöspäin”. Samaa mieltä olen 😀

Vastaa