Ruotsalaistyylistä makaronilaatikkoa pakkasesta ja mansikkasalaattia

Tein joskus pakkaseen ruotsalaistyylistä makaronilaatikkoa, johon käytin ylimääräisiä keitettyjä makaroneja sekä vanhenevassa olevia kinkkua, juustoa, munia ja maitoa: https://ruokaideat.com/2019/06/01/ruotsalaistyylista-makaronilaatikkoa-kurkkua-ja-tomaattia/

Tänään kun en jaksanut kokata päivällistä, valitsin pakastimesta ruuaksi kyseisen ruotsalaistyylisen makaronilaatikon. Lisäksi tein salaattia aineksista mitä oli. Nyt sattui olemaan sisällä jääsalaattia ja kurkkua, ja ulkona mansikkamaalla tuoreita mansikoita, joten hyvä salaatti tuli nyt niistä. Makaronilaatikko oli ihan kiva, mutta olisi ollut täydellinen, jos tumman makaronin sijaan siinä olisi ollut vaaleita makaroneja. Noh, joku toinen kerta. Syödyksi tulee näinkin.

Vastaa