Laiskan päivän päivälliseksi uudelleenlämmitettyä riisiä voin kanssa, pakastettuja kebakkoja ja kurkkutikkuja

Ei huvittanut kokata tänään, mutta nälkä tuli silti. Kaksi päivää aiemmin olin tehnyt riisiä ja kukkakaalicurrya : https://ruokaideat.com/2019/07/28/kukkakaalicurry-ja-riisia/

… joista jäljellä oli tänään vain sitä keitettyä riisiä. Kukkakaalicurry olisi hyvin maistunut vielä tänäänkin, mutta loppu mikä loppu. Lämmitin sitten loput keitetyt riisit mikrossa ja lisäsin voita päälle sulamaan. Lisäksi mikrolämmitin pakkasesta itsetehtyjä kebakkoja, joista kirjoitin aiemmin tänne: https://ruokaideat.com/2019/05/11/kebakkoja-kurkkuviipaleita-ja-paahdettua-leipaa/

Mikron hurruutellessa pilkoin loput jäljelläolevat kurkut tikuiksi. Syödessäni totesin, että kylläpäs tulikin helpolla nyt hyvänmakuinen ateria <3 Kebakoissa on samoja mausteita kuin siinä kukkakaalicurryssa oli, joten kebakot sopivat oikein hyvin yhteen sen saman basmatiriisin kanssa, jota voi mehevöitti juuri kivasti ja ennen kaikkea helposti.

Vastaa