Paimenen paistos -tyylistä ruokaa ja vihreitä papuja voin ja suolan kanssa

Tämä lounas tuli kokonaan pakastimesta. Paimenen paistoksesta kirjoitin aiemmin tänne: https://ruokaideat.com/2019/08/06/shepherds-pie-tyylista-ruokaa-ja-porkkanaraastetta-karviaisilla/

Vihreät pavut olivat kaupastaostettuja pakastepapuja. Laitoin ne suoraan pakkasesta mikroon pakkauksen ohjeen mukaisesti. Eli puoli pussia laitoin syvälle lautaselle, jonka päälle laitoin kanneksi toisen syvän lautasen. Kuumensin mikrolla täydellä teholla ensin 2 minuuttia, sitten otin pois ja sekoittelin, ja sitten vielä toiset 2 minuuttia mikrossa täydellä teholla. Helppoa ja nopeaa. Pussi oli 450 grammaa, ja puolet siitä kun kypsensi näin mikrossa, siitä tuli noin 2-3 annosta vihreitä papuja. Lautasella laitoin paujen päälle suolaa ja voita. Helppoa ja maistuvaa.

Vastaa