Kinkku-makaronilaatikkoa pakkasesta ja avomaankurkkua, paprikaa ja mustaherukoita

Ei huvittanut kokata päivälliselle mitään, mutta teki mieli syödä mikrolämmitettyä kinkku-makaronilaatikkoa pakkasesta. Kyseisestä satsista kirjoitin postauksen aikoinaan tänne: https://ruokaideat.com/2019/06/01/ruotsalaistyylista-makaronilaatikkoa-kurkkua-ja-tomaattia/

Nyt meni viimeiset näistä kinkku-makaronilaatikon palasista pakkasesta ja harmittaa, että se loppui. Tuoreeltaan tässä kinkku-makaronilaatikossa häiritsi tummien makaronien ominaismaku, mutta nyt se ei enää häirinnyt. Kyllä söisin mielelläni samaa vielä huomennakin, jos sitä vain olisi vielä – mutta kun ei ole…

Lisäksi otin kasviksia mitä nyt sattui olemaan, eli avomaankurkkua, paprikaa ja mustaherukoita. Söin kinkku-makaronilaatikon erikseen ja kasvikset erikseen niin, että niitä kaikkia kasviksia kuitenkin tulee samaan haarukalliseen kerralla. Hyvin sopi avomaankurkku, paprika ja mustaherukka yhteen. Mustaherukka toi sellaista mukavaa aromikkuutta maistumatta kuitenkaan liian hapokkaalta, kun sen hapokkuutta olivat laimentamassa miedommat kurkku ja paprika.

Vastaa