Jauhelihapihvit pelkästä jauhelihasta, pikariisi, salaatti ja kastikkeena pannunhuuhdeliemi

Tämä oli kaikessa yksinkertaisuudessaan todella maukas ateria. Muotoilin naudan jauhelihapihvit pihveiksi, kypsensin ne öljyssä pannulla molemmin puolin ruskistuneiksi, ripottelin suolaa molemmin puolin (pippuria vasta lautasella, koska lapseni eivät halua pippuria omiin ruokiinsa). Nostin kypsät pihvit pois pannulta, lisäsin pannulle kuumaa vettä, kiehautin, keitin vähemmäksi hetken, ja siivilöin kuppiin. Siitä kupista kukin syöjä sai kaataa oman annoksensa päälle sen verran kuin halusi. Pannunhuuhdeliemi maistui mukavasti umamilta, naudan lihalta ja naudan rasvalta. Tosi hyvää <3

Tein tämän nyt naudan burgerjauhelihasta, jota sattui olemaan. Tämä toimii hyvin kokemukseni mukaan myös tavallisesta naudan jauhelihasta, jossa rasvapitoisuus 17%.

Vastaa