Uusia perunoita, persilja-voikastiketta, paistettuja munia ja salaattia kermaviilikastikkeella

Uudet perunat voikastikkeen kanssa <3 kuuluu kesän suosikkimakuihini. Nyt oli tarkoitus syödä niiden kanssa kalapuikkoja, joita tein kolme päivää sitten ( https://ruokaideat.com/2019/06/19/kalapuikkoja-kahdella-eri-aterialla/ ), mutta niitä olikin jäljellä vähemmän kuin muistin, joten annoin lasten syödä ne kaikki. Itselleni paistoin lisäksi kananmunia. Paistetut munat maistuivat niin hyvältä uusien perunoiden ja persilja-voikastikkeen kanssa, että en jäänyt niitä kalapuikkoja kaipaamaankaan. Salaatin päälle laitoin sitä kermaviilikastiketta, jota olin tehnyt niiden kalapuikkojen kanssa syötäväksi kolme päivää sitten. Nekin sopivat hyvin yhteen. Yleensäkin tykkään tehdä kylmiä kastikkeita ylimäärin senkin takia, että ne yleensä sopivat hyvin yhteen salaatin kanssa. Tällainen yksinkertainen uudet perunat + persiljalla maustettu voisula + paistetut munat + salaatti kermaviilikastikkeella oli nyt oikein maistuva, eikä tarvinnut nähdä liikaa vaivaa. Huomiselle jäi vielä kypsiä uusia perunoita, sitä salaattia ja kermaviilikastiketta. En ole vielä päättänyt, mitä näistä tähteistä teen, mutta jonkinlainen perunasalaatti voisi ainakin toimia.

Vastaa