Tomaatti-mozzarellapannukakkua, kombuchaa, tuoreita karviaisia ja teetä hunajalla

Tällaista söin aamiaiseksi tänään. Tomaatti-mozzarellapannukakun palasia lämmitin mikrossa pakkasesta. Kyseisestä pannukakkusatsista kirjoitin teon jälkeen tänne: https://ruokaideat.com/2019/07/27/suolaista-pannukakkua-tahteista-ja-paivaystuotteista/

Kombuchan juomistavoistani kirjoitin aiemmin tänne: https://ruokaideat.com/2019/06/15/pekonia-paistettuja-munia-paahtoleipaa-ja-kombuchaa/

Karviaiset oli eilen kerätty pihalta. Musta tee oli Lipton Yellow Label -pussiteetä, jota eilen haudutin suuren määrän, ja nyt vain lämmitin kupillisen mikrossa. Normaalisti lisään mustaan teehen maitoa, mutta nyt maito oli loppu, joten lisäsin hunajaa, mikä sekin toimii minulle hyvin.

Hyvin maistui nyt nämä kaikki. Tomaatti-mozzarellapannukakkua otin vielä pari palaa lisääkin, eli yhteensä söin neljä palaa. Vielä kuitenkin on yksi pussillinen näitä tomaatti-mozzarellapannukakkupaloja jäljellä pakastimessa. Tomaatin tuore maku on yllättävän hyvin säilynyt näissä pannukakkupaloissa pakastamisen jälkeenkin. Jäisenä nämä pannukakkupalat tuoksuvat samalla tavalla aromaattisilta kuin samanvuotiset pakastemarjatkin. Yhtä lailla varmaan se tomaatinkin maku/tuoksu hälvenisi, jos se yli vuoden olisi pakastimessa. Mutta nyt muutaman viikon pakastamisen jälkeen vaikuttaa vielä oikein hyvin säilyneeltä.

Vastaa